Horeca Marktplein gunnen kinderen met weinig geld een kermis

Vrijdag 15 juli aanstaande vindt zoals inmiddels bekend de Nacht van Winschoten 2022 plaats. Ondanks dat het dit jaar alleen nog in ‘afgeslankte’ vorm kan plaatsvinden staat er toch een ontzettend gezellige avond/ nacht op ons te wachten met diverse live artiesten in de cafés rondom en een grote kermis op het Marktplein.

– advertentie –

Omdat de horeca-ondernemers op en rondom het Marktplein het belangrijk vinden dat de Nacht van Winschoten een volksfeest is dat voor iedereen toegankelijk is hebben zij gezamenlijk besloten dit jaar een bijdrage te doen aan de Voedselbank Oldambt.

Door een financiële bijdrage van maar liefst 14 horeca-ondernemers is het dit jaar mogelijk voor kinderen van ouders die het financieel iets zwaarder hebben en daardoor aangewezen zijn op de Voedselbank om ook een bezoek te brengen aan de kermis.

Voor deze kinderen zal er dit jaar een zakje munten verstrekt wordt die vrij zijn in te leveren bij attracties naar keuze. Deze munten zullen worden verstrekt via de uitgifte bij Voedselbank Oldambt.

”Op deze manier hopen wij dat ook deze Nacht een onvergetelijk feest wordt voor álle inwoners van de Gemeente Oldambt.” aldus een horeca-ondernemer. De ondernemers zien jullie graag allen op vrijdagavond 15 juli op het Marktplein te Winschoten en wensen jullie allen alvast heel veel plezier toe!

Bron: Oldambtnu.nl

Share This