Vacature Magazijnmeester

Beschik je over organisatietalent?

In ons magazijn van Voedselbank Oldambt in Winschoten werken 3 vrijwilligers, parttime en keihard. Wat zou het fijn zijn als een extra vrijwilliger hen wilde helpen. Deels met dagelijks magazijnwerk en deels met coördinerende taken, een magazijnmeester.

Hoe vaak?
Dat is bespreekbaar. We denken zelf aan 4 ochtenden of 3 dagen. Om een indruk te geven: we werken meestal tussen 9:00 en 15:00 uur.

Geen vergoeding
Bij Voedselbank Oldambt werken alleen vrijwilligers. Zij doen dat omdat het nuttig en gezellig is, omdat de sfeer gemoedelijk is, omdat je leuke collega’s hebt waarmee je samenwerkt én soms ook lief & leed deelt.

Meer informatie
Hanny de Jong: 0597 792 011 (dinsdag en donderdag van 9:00 tot 12:30 uur) of hanny.de.jong@voedselbankoldambt.nl

Direct solliciteren:

Wilt u direct solliciteren? Vul dan onderstaande formulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

2 + 15 =

Veel gestelde vragen

Hier kunt u de veel gestelde vragen met antwoorden vinden.

Veel gestelde vragen Vrijwilliger

Wat wordt er van mij als vrijwilliger verwacht?

Er volgt op een aanmelding als vrijwilliger altijd een oriënterend gesprek waarin zowel de aard van het werk als wat we van elkaar kunnen verwachten ter sprake komt.
Als we onderling overeenstemming hebben bereikt, wordt er een vrijwilligersovereenkomst opgesteld. We gaan uit van het standpunt dat vrijwillig niet vrijblijvend is.
We moeten op elkaar kunnen rekenen.

Share This