Vacature Chauffeur m/v

Handig met bus en aanhanger?

Vrijwel elke dag halen wij voedsel op. Van het distributiecentrum in Groningen en van diverse lokale winkels gaat het eten en drinken naar Voedselbank Oldambt in Winschoten. Hier sorteren we het en maken we voedselpakketten.

Onze chauffeurs kunnen wel wat hulp gebruiken.

Hoe vaak?
Dat is helemaal bespreekbaar.

Wat zijn de eisen?
Alle chauffeurs moeten goed kunnen rijden met een aanhanger. Rijbewijs B/E is daarom echt een plicht. Verder moet je het leuk vinden om met andere mensen om te gaan.

Geen vergoeding
Bij Voedselbank Oldambt werken alleen vrijwilligers. Je werkt hier omdat het nuttig en gezellig is, omdat de sfeer gemoedelijk is, omdat je leuke collega’s hebt waarmee je samenwerkt én soms ook lief & leed deelt.

Meer informatie?
Bettie Zijlstra: 010 – 0597 792 011 (dinsdag en donderdag van 9:00 tot 15:00 uur) of bettie.zijlstra@voedselbankoldambt.nl

Direct solliciteren:

Wilt u direct solliciteren? Vul dan onderstaande formulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

5 + 4 =

Veel gestelde vragen

Hier kunt u de veel gestelde vragen met antwoorden vinden.

Veel gestelde vragen Vrijwilliger

Wat wordt er van mij als vrijwilliger verwacht?

Er volgt op een aanmelding als vrijwilliger altijd een oriënterend gesprek waarin zowel de aard van het werk als wat we van elkaar kunnen verwachten ter sprake komt.
Als we onderling overeenstemming hebben bereikt, wordt er een vrijwilligersovereenkomst opgesteld. We gaan uit van het standpunt dat vrijwillig niet vrijblijvend is.
We moeten op elkaar kunnen rekenen.

Share This